• images/stories/header/novdec/left/DSC_2318.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Untitled-2.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Vintersnebolle.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Untitled-3.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/DSC_1882.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Koreaaedelgran.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1127458_98077040.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1099786_79415468.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_0679.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_1314.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1564648587-1564648588-org.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_1307.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC06.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC01.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC03.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC04.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC02.jpg

Find det nærmeste havecenter

Hos vores medlemmer kan du være sikker på et stort udvalg af planter i høj kvalitet, spændende tilbehør til hus og have, specialiteter og nyheder – ledsaget af gode råd og udsøgt service af fagfolk.


Klik her for at søge efter dit nærmeste havecenter.


22. august 2016

Formland Autumn 18. -21. august

Der er nok at se på, når de 10 haller fyldes med 444 udstillere og tre trendzoner lokker masser af interesserede til for at blive inspireret til fremtidens mange produkter indenfor interiør. Design, trends og tendenser i tiden kan man få indblik i på nogle af standene, men også ved workshops, foredrag og shows. Hele 66 ”forestillinger” løber af staben i messens fire dage.


Eckmann dækker bord

eckmann

Eckmann Studio stod bl.a. for borddækningen af et ”long table”. Det er nemlig helt vildt hipt at invitere til ”Long table gathering”, hvor værten byder venner, familie og bekendte til i stort antal, men alle skal selv medbringe stole, bord, bestik og bordpynt. Maden, som ellers har fyldt rigtig meget, kommer i baggrunden for eventen, og kan sagtens bestå af en gryderet.


”Vi har alle sammen jagtet loppefund, men ved ikke altid, hvordan vi får det brugt. Hvis både blomsterbutikker, isenkræmmere og boligindretningsbutikker selv opstillede et langbord, kunne kunderne bringe deres fund og supplere med noget fra salgshylderne, som passer til”, forklarer Anette Eckmann. Hun sagde også, at blomsterbutikkerne skal tage sig sammen, for ellers plukker vi bare vores buketter i grøftekanten og hjemme i haverne. ”Vi gider ikke standardprodukter og pulverrundstykker”, proklamerer hun.


Lav pop up arrangementer i butikkerne og kom i dialog med kunderne om nyt og gammelt i bedste sammenblanding.


p.s. farvede glas bliver så meget en ny trend


På Bloom standen var der ligeledes indrettet en blomsterbutik, vegetarcafé, yogarum og tatovører.


Sæsonen 2017

PEJ gruppen holdt foredrag med deres bud på, hvilke farver, materialer og trends, de forventer i de fire kvartaler til næste år. Generelt tales der om ”misteværdier”, altså de værdier, som vi meget nødigt vil miste. Her er værdien ”tid” meget fremme. MEGA trenden er stadig naturen, hvor man jo nemt kan bruge tiden på at se det gro. Krisen er ovre og selve ordet krise er blevet et fy-ord. Overordnet vil de brunlige nuancer med rød og orange og jordfarver være tydeligere. Dertil krydres med pink og så kommer lilla retur som et element i den urbane trend. Blå bliver mere klassisk, grønne farver boomer og grå er med til at lægge en dæmper på det hele.

Vinter – Room For UPBEAT NATURE

Energiindsprøjtning til den urbane natur med friskhed, energi og liv. En blanding af tekniske installationer og nærmest uforståelig tilgang til naturen. Det ydre rum og naturvidenskab præger trenden. Fremstillingsprocessen er i fokus og det handler om det gode håndværk. Brug af 100% nedbrydelige materialer, der holder.

Materialer

Grønne planter, komprimeret støv, bambusstokke, hår, komprimerede insekter

Forår – Room For SOPHISTICATED DENSITY

Fejrer livet lidt mere. Mangfoldighed, udforske formgivning, rå materialer, lidt mere tunge ting, smukke former, RAW SHAPING, tyngdefyldt interiør.

Materialer

Ratan, læder, kork, rust, transparent stof, strik, plissé, kernelæder, stentøj, kurveflet

Sommer – Room For FLUID GENERATIONS

Ind med rynkerne! Generationerne inspireres af hinanden og der er stor gensidig respekt. Skønhed på tværs af aldre. Multifarver, kunst og æstetik. Kundesegmentet kan godt sprede sig over seks generationer. Alderdommen har fået flere faser og seniorer er ret købestærke. Præget af ret mørke farver. Print, tryk med grafiske mønstre eller små blomster. Respect & Knowledge.

Materialer

Silke, merinould, ruskind, lette materialer, fransk flet, mørk valnød, damaskvævet, mahogni, lakeret træ

Efterår – Room For HIP GEEKINESS

Nørdethed og intelligens som ikke er kedeligt. Ny professionel tilgang til data og funktion. Rebelsk og kontrastfuldt. Plads til at lege. Vil se et syntetisk knæk og masser af glans. Vi skal ikke længere være så ”safe”. Flydende farver, hip interiør, belysning med farver.

Materialer

Kunstfarvet pels, lak, rib, gummi, perler og rigtig meget i farver, der minder om tysk slik!


FlyHelsted med Focus  

focus 1

 

focus 2 2

 

focus 3

 

focus 4

 

focus 5

Hal K var næsten udelukkende stande med lys, men særdeles interessant var FlyHelsteds trendopstilling, hvor de netop havde leget med både former og farver som baggrund for deres opsætninger. Virkelig detaljeorienteret og særdeles brugbart, når man skal lave opsætninger i sin butik.


MENT

ment

En næsten ny norsk virksomhed fra 2012 udstillede for første gang med nogle særdeles flotte produkter i keramik. Inspireret af den norske natur laver de næsten alle deres produkter p.t., men efterspørgslen er stor, så dele af produktionen flyttes til Portugal. High end produkter, som er unikke og ikke ses mange steder.
www.ment.no


Karamelleriet

karamelleriet

De bornholmske karameller har fået helt nyt look med produkter, der har finurlige navne og især egner sig godt som gaver. Stilfuldt, praktisk og unikt!
www.karamelleriet.dk mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.