• images/stories/header/novdec/left/DSC_1882.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Untitled-2.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Untitled-3.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Vintersnebolle.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/DSC_2318.jpg
 • images/stories/header/novdec/left/Koreaaedelgran.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1099786_79415468.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1564648587-1564648588-org.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_1314.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/1127458_98077040.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_0679.jpg
 • images/stories/header/novdec/center/DSC_1307.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC04.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC06.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC03.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC01.jpg
 • images/stories/header/novdec/right/HC02.jpg

Find det nærmeste havecenter

Hos vores medlemmer kan du være sikker på et stort udvalg af planter i høj kvalitet, spændende tilbehør til hus og have, specialiteter og nyheder – ledsaget af gode råd og udsøgt service af fagfolk.


Klik her for at søge efter dit nærmeste havecenter.


10. januar 2017

Container Centralen (CC) samarbejder med sine kunder om, hvordan man bedst introducerer den nye CC Solid.

“Al feedback vil blive gennemgået grundigt og senere brugt til at udføre implementeringen bedst muligt i forhold til kundernes behov”

Hoofddorp, december 2016. Nu begynder Container Centralen sin markedsundersøgelse af, hvordan den nye hylde CC Solid bedst kan implementeres. Til det formål er hjemmesiden www.newshelves.eu nu online. Besøgende finder her alle de relevante oplysninger om CC Solid, hvilke problemer denne nye hylder løser samt 2 scenarier for implementering.

CC Solid er fremstillet af 100 % genindvindeligt stål og er mere modstandsdygtig over for vand og smuds end træhylder. Den er mere holdbar og bæredygtig, og behovet for reparationer er mindre. Den nye hylde er en løsning af problemet med øgede reparationsomkostninger for træhylder.

 

Baseret på feedback har Container Centralen designet 2 implementeringsscenarier:


Scenarie A: Med tiden kan CC Solid erstatte de nuværende træhylder på markedet

I dette scenarie kan kunderne beholde træhylderne, undtagen dem der er omfattet af STH-kontrakter. I de første 5 år vil vi gøre 20 % af en kundes kontraktbundne antal træhylder pr. år tilgængelige i form af CC Solids. Kunderne kan bruge disse til at erstatte træhylder, der ikke længere fungerer. Vi holder op med at reparere træhylder, men alle andre services fortsætter. Vi vil føje CC Solids til CC-puljen i en LTH-kontrakt. Det årlige puljegebyr forbliver det samme, og der er ingen ekstra gebyrer. Hvis en kunde ønsker at øge antallet af hylder i kontrakten, skal der betales et startgebyr på € 2,50 pr. CC Solid.

 

 

Scenarie B: CC Solid anvendes sammen med træhylder

Da CC Solid i dette scenarie anvendes sammen med træhylder, fortsætter vi vores service med træhylder. Det er kun reparationsservicen, der ændres. Vi vil fortsat reparere træhylder, men der vil være en årlig reparationskvote. I det første år reparerer vi træhylder, maks. 40 % af en kundes kontraktsmæssige antal hylder. I det andet år reduceres dette til 20 %. Ud over denne kvote opkræves der et reparationsgebyr for hver hylde. CC Solids vil blive gjort tilgængelig for  CC-kunder med langtids- eller korttids-kontrakter. Nye kontrakter vil blive prissat i henhold til markedspriserne.

 

For at kunne vælge det scenarie, som gartneribranchen foretrækker, spørger vi nu kunderne. I de kommende tre måneder vil vi arrangere møder med kunder samt præsentationsrunder, hvor vi vil gennemgå produktspecifikationerne for CC Solid og finde den bedste måde at implementere hylden på. “Alle virksomheder, små som store, kan deltage i diskussionen”, siger Roel de Jong, administrerende direktør for Container Centralen. “Enten via disse konsultationer eller via hjemmesiden newshelves.eu, der indeholder alle relevante oplysninger, og som gør det let at sende feedback.”“Al feedback vil blive gennemgået grundigt og senere brugt til at udføre implementeringen bedst muligt i forhold til kundernes behov”, fortsætter de Jong. “På basis af al den indsendte feedback vil vi i marts 2017 afgøre, hvilken af de to implementeringstyper vi vælger. Vi vil vælge den mulighed, der foretrækkes af gartneribranchen, og som i fremtiden vil sikre kvaliteten, ombytningsmulighederne og tilgængeligheden af CC Pool-systemets vogne og hylder.”