Vil du udstille?

Vi glæder os til at se dig udstille ved den næste Fagmesse for Blomsterhandlere og Havecentre, som afholdes den 11. – 12. januar 2023 i Odense Congress Center.

Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre er en årlig tilbagevendende begivenhed, der har stor betydning for både besøgende og udstillere i den grønne branche. Det er en lukket fagmesse, og den henvender sig til havecentre, større blomsterbutikker og brugskunstbutikker med interesse i havetilbehør og livsstilsprodukter her i Danmark og i de øvrige nordiske lande.

De besøgende er udelukkende potentielle kunder inden for branchen samt pressefolk med speciale i haver og blomster. På den måde kan du som leverandør af planter, haveprodukter og brugskunst nå din målgruppe samlet ét sted.

Tid og sted

Onsdag den 11. januar og torsdag den 12. januar 2023 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

Synliggør dig på forhånd

Messekataloget udkommer i december 2022 med produktnyheder, udstillerportrætter og faglige artikler. Det sendes til tidligere besøgende fra Danmark, Sverige, Norge og Finland og uddeles også gratis på messen. Det er derfor en oplagt mulighed for en målrettet annoncering.

Bestil en stand allerede nu

Standleje for opbyggede stande inkl. standvægge og skiltefrise over åben side udgør kr. 759,00 ekskl. moms pr. m² + et tilmeldingsgebyr på kr. 980,00. Kontakt Susanne Tjørnehøj Jensen ved OCC på tlf. +45 29 37 45 49 eller e-mail til stj@occ.dk. Bemærk! Den lave kvadratmeterpris kræver, at du er medlem af Danske Havecentre for at udstille. Første års medlemskab er dog gratis.

Der står fagfolk bag

Brancheforeningen Danske Havecentre arrangerer Fagmessen for Blomsterhandlere og Havecentre i samarbejde med et messeudvalg af branchekendte personer samt Odense Congress Center, der er sekretariat for messen.

På gensyn til januar!