Stand 3112

Ammotec Denmark 

                                                                                         

Fodtøj, som kan klare de udfordringer, som havearbejdet kræver, har Ammotec Denmark et bud på. Om det gælder dem med lange skafter eller en mindre støvle, der kan beskytte dine fødder en varm sommerdag – The Original Muck Boot Company har løsningen.

”Det hele startede med et universelt problem – Muck (læs: snavs, mudder) Vådt, mudret, snavset snavs.

Vi var fast besluttet på at finde en løsning, der stadig ville holde fødderne varme og tørre, så vi satte os for at udvikle støvlerne med verdens bedste beskyttelse, komfort og pålidelig – uanset forholdene. Og sådan blev The Original Muck Boot Company født til at tilbyde 100 % vandtætte støvler og fodtøj, der modstår de mest beskidte forhold i enhver sæson.

I løbet af de sidste to årtier har vi haft friheden til at teste, eksperimentere og innovere vores produkter i alle elementer – fordi der er meget mere derude end blot fire sæsoner. Det er derfor, vi har udviklet vores stilarter til at klare enhver opgave, enhver tilstand – så du er beskyttet, produktiv og altid i din komfortzone, uanset vejret.”

 

Stand 3212

Borregaard BioPlant                                                                           

 

Mange kender til brugen af biologisk bekæmpelse, og nu har du mulighed for at kigge forbi hos Borregaard BioPlant ApS, som for første gang deltager i Fagmessen.

 Borregaard BioPlant ApS blev stiftet i 1992 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende leverandør af produkter til biologisk plantebeskyttelse. De producerer og importerer nyttedyr og arbejder aktivt med registrering af nye biologiske plantebeskyttelsesmidler til erhvervsproducenter i væksthus og på friland.

 Ud over produkter til erhvervsproducenter, har Borregaard Bioplant også specialiseret sig i biologiske produkter til private hobbyavlere, som sælges via havecentre, planteskoler og egen hjemmeside. Et område, der bliver stadig mere relevant i takt med at kemiske midler forsvinder fra markedet og bevidstheden om behovet for at beskytte vores natur og miljø øges.

 Biologisk plantebeskyttelse går i al sin enkelthed ud på at anvende naturens egne nytteorganismer til at beskytte planter mod angreb af skadedyr og sygdomme. Det kan f.eks. være rovmider, der sættes ud på planter for at æde spindemider, eller bakterier der sprøjtes ud på kålplanter for at bekæmpe kålsommerfuglens larver.

 

www.bioplant.dk

Stand 3528

byBenson                                                                                                                         

 Garden Suit byBenson

byBenson er en svensk virksomhed, der designer produkter til hus og have. De anvender materialer af høj kvalitet og med lang holdbarhed. Produkterne vil over tid ældes smukt. byBenson har stor omsorg for miljøet og producerer bæredygtigt.

Juletræfod

Produkterne hos byBenson er blevet til med passion, viden og erfaring. Virksomheden har eksisteret siden 1973 og kan altså fejre 50 år. Blandt virksomhedens produkter findes markedets bedste og nok mest solgte juletræsfødder. De holder træet stabilt og kan tilpasses, så alle juletræer kan passe i foden. Desuden er det muligt at vande træerne i juletræsfødderne.

 

Vinder af årets haveprodukt 2022

De unikke, funktionelle og ret flotte haveslanger fra byBenson vandt Elmia Garden produktpris i 2022. Ønsket var at skabe et produkt, der interagerede bedre med de naturlige rammer. Vandslangen Deluxe fås i to farver. De er lavet af slidstærkt tekstil og indeni er der en slange lavet af latex. Vandslangen fås i tre længder; 15 m, 25 m og 50 m. Uden vandtryk fylder slangerne ca. 1/3 af den fulde længde.

www.bybenson.com

 

Stand 3001

Clay/Lerkenfeldt                                                                                                         

Outdoor by Lerkenfeldt er skabt ud fra en naturlig interesse for krukker, der kan vare en livstid eller mere. Kærligheden til klassiske former og godt håndværk er essentielt for Lerkenfeldt. Krukkerne er derfor fremstillet i den bedste kvalitet, så der er stærke og kan gå i arv. Desuden er det vigtigt for Lerkenfeldt, at bevare og opretholde klassiske håndværksteknikker og den nedarvede viden om alt fra brændingstyper til optimal udnyttelse af leret og et unikt æstetisk udtryk, der gør hver en krukke til helt sin egen.

Grækerne har skabt nogle af verdens bedste krukker i årtusinder. Hos Outdoor by Lerkenfeldt er de stolte af at arbejde tæt sammen med et af Kretas bedste keramiske værksteder, der gennem generationer har skabt krukker til lokale og rejsende. Stadig den dag i dag anvende de traditionelle produktionsteknikker, som netop gør de hånddrejede krukker holdbare – æstetisk som funktionelt.

Alle krukker er skabt i terracottaler tilføjet chamotte (små korn af brændt knust ler). Det giver krukkerne ekstra modstandsdygtighed overfor frost og tilfører overfladen en let grynet rustik struktur. Krukkerne brændes enten ved 1050 0C med knuste olivensten eller i gasovn. De kan derfor anvendes året rundt ude på terrassen, i vinterhaven eller på altanen.

www.outdoor-by-lerkenfeldt.com

Stand 3612

Grivan                                                                                                         

                                

Udvalget af interiør og livsstilsprodukter fra Grivan er skabt på baggrund af mere end 30 års erfaring i blomstergrossistbranchen med salg af planter og snitblomster. Sideløbende har Grivan opbygget et solidt kendskab til brugskunst og interiørbranchen.

Grivan ønsker at tilbyde unikke ikke-masseproducerede produkter, der er nøje udvalgt og tilpasset det nordiske marked. De ønsker at samarbejde med små og mellemstore butikker. Deres netværk med importører sikrer, at priserne er konkurrencedygtige.

  • Vaser, terrarier og flasker i mundblæst genbrugsglas
  • Stor og mindre kurve i rattan
  • Jute og seagrass kurve m. naturligt look
  • Kasser, potter, kander og spande i zink
  • Brugskunst, lanterner, vaser og planteskåle i metal
  • Glaserede skjulere til inde
  • Terracotta potter og fade til ude

www.grivan.dk

 

Stand 3241

Holm’s Planteskole 

Planter til landskabet, skoven, juletræskultur, pyntegrøntskultur, læhegn, hække, anlæg, kirkegårde, strand- og sommerhusgrunde. Holm’s Planteskole producerer en bred vifte af planter, og har stor fokus på høj kvalitet, stærke rødder og ensartet sortering. Her kan du søge råd om korrekte planter til et givent formål, for produktionen er baseret på stor faglig indsigt og viden.

Holm’s Planteskole ligger med 35 ha i naturskønne omgivelser lidt syd for Østervrå by på kanten af den Jyske Ås lige midt i Vendsyssel. Planteskolen er etableret tilbage i 1980 af Ole og Ingelise Holm. Sønnen Mads Holm overtog planteskolen i 2017, og har siden overtagelsen haft travlt med at udvide sortimentet af frø- og stiklingeformerede barrodsplanter til skov, læ og landskab. F.eks. bøg, liguster, spiræa, buskpotentilla, taks. Der er fokus på provenienser (frø) og sorter (stiklinge), således at planterne kan spores tilbage til ophav.

Sortimentet udvides løbende – en af de nyeste produkter er nåletræer med klump (gran og fyr).

Planteskolens kunder findes både i Danmark, Skandinavien og flere europæiske lande.

www.holmsplanteskole.dk

Stand 3417

Innos Tools ApS                

Innos Tools ApS er en handelsvirksomhed i vækst, og er beliggende i Kolding.

Virksomheden blev grundlagt i 2013 og har i dag mere end 30.000 kunder i Danmark.

Navnet ”Innos” er en sammentrækning af de engelske ord: ”Innovative Solutions”. Navnet dækker over missionen, nemlig at udvikle og sælge innovative løsninger til deres kunder indenfor produktkategorierne værktøj, kemi og tøj.

WOW BY INNOS TOOLS er en gren af virksomheden Innos Tools ApS, hvorfra der sælges arbejdsbeklædning, profiltøj, HI-VIZ-tøj og andet udstyr til hverdagen – både hvad angår arbejde og fritid. Tøjdivisionen blev startet i 2016 og har pt. 3 udekørende tøjkonsulenter. Navnet ”WOW” står for Workwear On Wheels og dækker over tilgangen til markedet og kunderne. Hos Innos Tools sætter de nemlig altid deres kunder i forreste række, og derfor gør de meget ud af at tilpasse deres behov.

Deres koncept går ud på, at de kommer til kunderne når og hvor det passer dem – således kunderne sparer tid. Ofte skal medarbejderne nemlig afsætte tid til at køre i f.eks. trælasten, for at finde nyt arbejdstøj og i al den tid vedkommende er væk, forsvinder omsætning og fokus fra virksomhedens egne kunder. Det er ikke holdbart i længden, og det er derfor noget, som de har gjort op med hos WOW BY INNOS TOOLS.

Udover at være tidsbesparende, fordi de kommer til kunderne, hvor og når det passer dem, så er deres konsulenter også toptrænede i professionel opmåling og korrekt tøjvalg til opgaverne.

I deres rullende showroom er der noget til enhver smag, størrelse og stil.

De forhandler mærker som Snickers, Carhartt, Lyngsøe og andre lækre modebrands. Hos WOW BY INNOS TOOLS sælges der både tøj til mænd og kvinder.

”I vores tøjbusser kan du klæde dig selv, din familie og dine kollegaer på fra inderst til yderst, fra top til tå. Bare slå på tråden, så kigger vi forbi”

www.innostools.dk