Onlinehandlen vil vokse markant de kommende år og overhale den fysiske detailhandel i 2030

”Efter de gyldne tider under coronakrisen står vi nu i en helt anden tid med økonomisk pres. Mange netbutikker, som ikke kan løbe økonomisk rundt, vil blive nødt til at dreje nøglen om i den kommende tid, fordi det ikke er lige så nemt og billigt at få investeringer.” 

Vi er midt i nogle skelsættende år, som for alvor vil ændre detailhandlen. Det mener i hvert fald topchefen for e-handelsgiganten Boozt, Hermann Haraldsson. Og udviklingen vil få alvorlige konsekvenser for mange virksomheder, forklarede han på E-handelskonferencen.

Du kan læse hele teksten her

E-handelskonferencen blev afholdt d. 12. oktober med omkring 1900 deltagere. 

§§§§§§§§§§§

 I dag er det netop meldt ud, at forbrugertilliden er en anelse bedre i oktober.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at forbrugertilliden var -11,8 i oktober. Det er en anelse bedre end september, hvor forbrugertilliden var -13.

Til sammenligning var forbrugertilliden i oktober 2022 på -37.