IGCA

International Garden
Centre Association

Danske Havecentre er en del af IGCA, som er en non-profit organisation, der samler mange af verdens landes havecenterorganisationer. IGCA er en platform, hvor havecentre kan udveksle idéer og information med ligesindede medlemmer over hele verden. Den internationale sammenslutning bringer industrien sammen og opretholder et tæt fællesskab og unik mulighed for at danne nye netværk.

Den årlige kongres, som veksler mellem medlemslandene, giver deltagerne indsigt i det pågældende lands vilkår – hvordan man håndterer økonomiske forhold og ændringer. Fokus er på udveksling af information, så kongresdeltagerne kan få et detaljeret indblik i den respektive havebranche. Selvom medlemmerne normalt arbejder i helt forskellige dele af verden, er de enkelte situationer ofte ens.

Danske Havecentre har i mere end 25 år deltaget i samarbejdet med andre lande. Lige nu er 19 lande repræsenteret rundt omkring i verden. Danmark har selv været vært ved den årlige kongres – sidste gang var i 2015, hvor vi afviklede en kongres for 280 deltagere.

Som medlem af Danske Havecentre er det muligt at komme med på den årlige kongres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev