Årets sidste version af Handelspladsen d. 26. oktoberEn hal fyldt med plantestande fra danske gartnerier og planteskoler bød de besøgende velkommen med årstidens planter – nogle mere julede end andre.Julestjerner, Schlumbergera, grantræer, cyclamen, kristorn og gran i flotte kvaliteter står klar til at fylde havecentre og blomsterbutikker her i perioden op mod jul. Det pjaskede efterårsvejr motiverer ikke så mange til at gå i haven, men måske kan lidt flere kunder komme i den rette stemning, når der er pyntet fint op til julen og dens mange traditioner.
Juleroser i patinerede potter                        Sammenplantning med mange af årstidens aktuelle planter
Picea i mange udformninger fra Midfjords Planteskole og forskellige granner i potter med mos fra Højgaard Planteskole/DanRoses
Stort udvalg af julestjerner hos Gartneriet Møllerhøj og fine kristtorn fra Vornæs gartneri
Schlumbergera i en fin abrikosfarve fra Thoruplund                       Dekorative “sædehynder”