Biodiversitetspartnerskabets vision er, at virksomheder bidrager til at løse biodiversitetskrisen og bidrager til at opfylde målene i EU’s Biodiversitetsstrategi og i den globale Kunming-Montreal biodiversitetsaftale om at stoppe det globale tab af biodiversitet frem mod 2030 og sikre global fremgang af biodiversitet frem mod 2050.
Det kræver, at virksomheder er i stand til at handle effektfuldt på biodiversitetskrisen, og at der er skabt gode rammer for at understøtte indsatserne

Partnerskabet har udarbejdet nogle anbefalinger, som de opfordre erhvervsorganisationerne til at støtte op om. Rapporten fylder 20 sider og indeholder en del hensigtserkæringer om det fremtidige samarbejde mellem erhvervet, forskningen og regeringen.

Du kan downloade hele rapporten her


Hovedanbefaling til virksomheder:

Det anbefales, at virksomheder kortlægger indvirkninger og afhængigheder af biodiversiteten, undgår eller reducerer negative indvirkninger på biodiversitet og bidrager til at beskytte og genoprette biodiversitet, samt bidrager til en samlet fremgang for biodiversiteten.


 

Mon ikke vi i den grønne branche kan hjælpe med til at opfylde målene i EU’s Biodiversitetsstrategi?